Celebrada la II Conferència Provincial dels CJC de València

PIELROJA
PIELROJA
Gran camarada
Gran camarada

Cantidad de envíos : 462
Reputación : 642
Fecha de inscripción : 07/08/2010

Celebrada la II Conferència Provincial dels CJC de València Empty Celebrada la II Conferència Provincial dels CJC de València

Mensaje por PIELROJA el Miér Oct 09, 2013 3:53 pm

Celebrada la II Conferència Provincial dels CJC de València
Celebrada la II Conferència Provincial dels CJC de València DSCF5044

El passat 6 d'octubre vam celebrar la II Conferència Provincial dels CJC València, una tasca molt important i necessària per a la nostra organització en la situació actual.
Després d'un any en el qual hem experimentat un gran creixement, tant quantitatiu pel creixement de la militància, com a qualitatiu per la promoció de quadres, havia arribat el moment d'adaptar la nostra organització a València a la nova realitat que vivim i asseure les bases del futur desenvolupament dels CJC en la província.
Celebrada la II Conferència Provincial dels CJC de València DSCF5057

Aquest espai de debat col·lectiu, fruit del mètode organitzatiu leninista -el centralisme democràtic- ha sigut de vital importància, atès que en plena crisi estructural del capitalisme, amb la burgesia realitzant els seus atacs més violents i amb l'empobriment cada vegada major de les condicions de vida de la classe obrera i els sectors populars, els comunistes valencians només tenim una opció: estar a l'avantguarda en la lluita de la classe obrera i el poble.
Hem afrontat aquesta conferència amb l'objectiu clar de fer realitat la nostra consigna: En cada barri, centre d'estudis o de treball, joventut comunista! És a dir, la meta dels CJC València no és una altra que el creixement quantitatiu i qualitatiu sobre la base d'una lluita de masses abnegada, classista i revolucionària.

Una vegada celebrada aquesta II Conferència Provincial, aplicarem els documents aprovats col·lectivament, no com un text mort que arxivar, sinó com una eina per a la lluita, com una guia per a l'acció dels comunistes valencians per a construir el Front Obrer i Popular pel Socialisme, condició indispensable per a avançar cap a la Revolució Socialista.
Els CJC València estarem a l'altura del moment històric, perquè sabem que només amb un treball disciplinat i de masses aconseguirem els nostres objectius: l'emancipació com a classe del proletariat, la construcció del socialisme-comunisme.

VISQUEN ELS CJC!
EN CADA BARRI, CENTRE D'ESTUDIS I DE TREBALL, JOVENTUT COMUNISTA


http://cjcpaisvalencia.blogspot.com.es/2013/10/celebrada-la-ii-conferencia-provincial.html

    Fecha y hora actual: Mar Feb 25, 2020 8:29 pm