[CATAlÁN] Arrevatament de pseudopatriotisme

JovenRojo
JovenRojo
Gran camarada
Gran camarada

Cantidad de envíos : 238
Reputación : 271
Fecha de inscripción : 15/03/2012
Edad : 25
Localización : Pedreguer

[CATAlÁN] Arrevatament de pseudopatriotisme Empty [CATAlÁN] Arrevatament de pseudopatriotisme

Mensaje por JovenRojo el Lun Abr 23, 2012 5:05 pm

Hos pongo un comentario de opinión sobre la nacionalización de YPF y la defensa por parte del "gobierno" español de la empresa. El texto es de elaboración casera, lo escribí en catalán por comodidad. Si no está permitido postear temas en otros idiomas, perdón, no leí nada al respecto.

Tambien quisiera pedir ayuda a los foristas, me gustaria darle un toque más comunista, pero no se como.En els últims dies s’ha donat a conèixer una noticia que a més d’un patriota li deu haver causat indigestió: El govern argentí expropia el control de 51% de YPF, la joia de la corona de la família “espanyola” Repsol.
A l’estona de conèixer la noticia, tot el govern, encapçalat per Sáenz de Santamaria(no, tampoc hui el senyoret Rajoy a donat la cara), s’ha tirat al coll del govern argentí amb l’objectiu de buscar explicacions per aquest fet. Cal recordar que entre el socialista Felipe Gonzalez i el feixista d’Aznar (cadascun en la seva respectiva època) van desnacionalitzar la a la petroliera Repsol, perquè donarà curs a la multinacional d’espoliar Amèrica Llatina sense que el govern s’embrutés les mans. És a dir, que des de fa uns anys, l’única cosa que Repsol conserva d’espanyol és el nom. Tampoc aporta cap benefici a l’estat.
Bàsicament el que ha passat hui, és intolerable; no, no parli de l’expropiació de YPF, fet que aplaudeix: Els beneficis de la terra són per a qui la treballa, no per a quatre burgesos que no fan res. Fa uns dies sentia que Amèrica Llatina està creant escola. Després d’accions com aquestes, sols comparable a la nacionalització que va fer Chávez allà en el 2007, mes que crear escola, el que està és donant lliçons.
El que és intolerable és que el govern, en un arravatament de patriotisme es posi a defendre una multinacional que cotitza a paradisos fiscals, que espolia descaradament recursos natural, que no té ja cap relació amb Espanya, una empresa pare del neoliberalisme, que va agafada de la maneta de l’imperialisme pro-yanki i una llarga llista de males qualificacions que m’estalviaré per a no fer-ho avorrit. El que fa tot açò més vergonyós encara, és el simple fet de lladrar contra América Llatina, però amagar la cua entre les potes davant de la gran Merkel. Amb unes xifres d’atur pels núvols, una societat cada volta més ignorant, una democràcia en decadència; el govern, que s’ha auto denominat legítim i “defensor” del poble es posa a defendre a una multinacional que no aporta res, mentre que el poble entra en pobresa i ignorància.
Jo no sé com acabarà tot açò, sols és una prova més, el govern actual sols està per a fer el borinot d’avant d’Europa, però els valent enfront Amèrica Llatina. A mi em sona al típic conte de: Jo, mentre tinc el poder, t’ajudi a no perdre diners i tu després me poses en un bon lloc on cobri una milionada per no fer res. Molts són els casos, sols hem de veurer com, del govern anterior, a quasi tots els exministres els han distribuït entre Iberdrola, Enedesa, Respol, etc.
És trist, però les coses són així, aquesta volta és com fer el que es porta fent des de fa uns anys, però al descobert. Total, mentre a Espanya no li lleven la lliga i continuï guanyant el Barça/Madrid, que les coses les arreglen els altres.
SS-18
SS-18
Administrador
Administrador

Cantidad de envíos : 16403
Reputación : 20905
Fecha de inscripción : 16/06/2010

[CATAlÁN] Arrevatament de pseudopatriotisme Empty Re: [CATAlÁN] Arrevatament de pseudopatriotisme

Mensaje por SS-18 el Lun Abr 23, 2012 10:08 pm

El reglamento del foro es claro. Leetelo de nuevo.

Un saludo.


------------------------------
Ningún hombre puede concluir una opinión sobre otro hombre, lo único aceptable es corregirlo.
Marx: “Nuestra tarea es la crítica despiadada, y mucho más contra aparentes amigos que contra enemigos abiertos“.
SE BUSCAN TEMAS IGUALES O PARECIDOS y SOLO EN EL CASO de NO existir, se abre un hilo nuevo . El desorden es motivo de sanción.
No ABRIR HILOS HASTA LEERSE ESTO:::
http://www.forocomunista.com/t20128-aviso-a-la-comunidad-leer-antes-de-abrir-post-importante#245530
Obligatorio leerse las reglas del foro
http://www.forocomunista.com/comunicados-de-la-administracion-f19/reglamento-de-foro-comunista-t2214.htm

https://lamayoria.online/

    Fecha y hora actual: Dom Abr 05, 2020 10:21 pm